fbpx

A hajhosszabbítás manapság Hollywoodban annyira elterjedt, hogy szinte az a meghökkentő, ha valaki nem alkalmazza.

A legizgalmasabb dolog talán mégis az, hogy a valódi és őszinte sztárok miként döntöttek a műhaj viseléséről. Selena Gomez elbűvölően elárulta, hogy igen, a haja "nagyon hamis". Taraji P. Henson pedig még egy üzenetet is írt az Instagram-on arról, hogy mennyire felszabadító, hogy fotózásokon nem kell annyit foglalkozni a frizurájával, hála a póthajnak.

Az alábbiakban néhány kedvenc példánkat válogattuk össze, amikor a sztárok nem féltek lerántani a leplet, és megmutatni hajkoronájuk eredeti kinézetét, a felhelyezett tincsek nélkül.

Ariana Grande őrületbe ejtette a rajongókat, amikor ezt a fényképet copf nélkül posztolta. Sokan azt hitték, hogy valóban levágatta a haját, igazából csak egy napra kivetette a hajhosszabbítást.

https://www.instagram.com/p/BqOJmzmgNtl/?utm_source=ig_embed

Selena Gomez is nagyon furcsa ezzel a Jóbarátok-os Rachel stílussal, nem?

https://www.instagram.com/p/yK9PUOujF9/?utm_source=ig_embed

Hosszú platina szinű fonatáról ismert, a Trónok harcában Daenerys Targaryen szerepét játszó Emilia Clarke. Ő is bemutatta megmutatta frizuráját hajhosszabbítás nélkül.

https://www.instagram.com/p/BoPn51pFOXc/?utm_source=ig_embed

Annak ellenére, hogy köztudott, hogy Jennifer Lopez szereti a hajpótlásokat, mégis nagyon csinos, ha rövidebbre vágott hajjal is látja az ember.

https://www.instagram.com/p/5GAJugGuCr/?utm_source=ig_embed