fbpx

A hajhosszabbítás tökéletes választás annak aki gyorsan szeretne gyönyörű tincseket, hajkoronát. Annak érdekében, hogy természetesnek tűnjenek, fontos a megfelelő szín kiválasztása, a megfelelő kezelés és vágás. Ideális esetben szakemberrel kell feltetetni a póthajakat, mert értik, hogyan kell megfelelően formázni, vágni annak érdekében, hogy természetesnek tűnjenek frissen szerzett tincseink. Mivel sok szalonnak be kellett zárnia a COVID-19 miatt, a fodrász-hajhosszabbító megtalálása nem mindig könnyű feladat. Ha küzdesz a célért, de mégsem megy egyedül, hogy a hajhosszabbításod természetesnek tűnjön és megfelelően keveredjen az eredeti hajaddal, akkor csörögj rám, és biztos kitalálunk valamit közösen

Akár derékig érő, „tengerparti nyári hullámokra” vágysz, akár egyszerűen egy vastagabb kinézetű lófarokra, a hajhosszabbítás azonnali megoldást kínál minden hajproblémájára.

Milyen frizurám legyen?

Ez egy népszerű kérdés, és a válasz meglepetést okozhat Neked, attól függően, hogy milyen típusú hajhosszabbítást választottál. A hajhosszabbítás tökéletes módja annak, hogy hozzáadd a kívánt hosszúságot és teltséget.

Különböző élettartam a különböző hajhosszabbításoktól:

  1. Nano gyűrűs hajhosszabbítás

A Nano gyűrűk 90% -kal kisebbek, mint a szokásos hajhosszabbítások, így gyakorlatilag észrevehetetlenek. A hajat természetes hajszálak mögé illesztik, és rögzítésükhöz rögzítik. Az alkalmazás során nem használnak hőt vagy ragasztót.

A Nano gyűrű hajhosszabbításoknak 6-9 hónapig kell tartaniuk, ha rendszeres figyelemmel gondoskodnak róla. 8 hetente kell foglalnod egy „karbantartási” időpontot, amikor a gyűrűket el kell távolítani, és új gyűrűket kell felhelyezni. Ez elősegíti, hogy a hajhosszabbítás a lehető leghosszabb ideig tartson, és biztosítsa, hogy kiváló állapotban legyen hejkoronánk.

  1. Csomózás, ­ mikrocsomózás:

Az előre kötött/csomózott hajhosszabbításokat az igazi haj egyes szálaihoz rögzítik. Ezáltal a saját hajad teltebbnek tűnik, miközben megőrzi természetes megjelenését.

Attól függően, hogy mennyire gondoskodsz róluk, az előre bekötött hajhosszabbításnak átlagosan 4-5 hónapig kell tartania. Mivel a haj gyökere közelében vannak, óvatosan kell eljárni a mosás és a szárítás során. A helytelen technika, a póthaj rángatása fésülés közben elhasználódáshoz vezethet, ami rövidebb élettartamhoz tesz lehetővé.

A rendszeres hajkezelés, a speciális hajápoló termékek, például balzsamok és samponok használata elegendő ahhoz, hogy teljes élettartamukat megtartsák. Nem kell semmilyen karbantartás az előre csomózott hosszabbításokkal, szakszerűen eltávolítsa őket 4-5 hónap után.

  1. Micro gyűrűs hajhosszabbítás

A Micro gyűrűs hajhosszabbításokat úgy alkalmazzák, hogy az egyes hosszabbító szálakat kis természetes hajszakaszokhoz rögzítik. Ez a módszer nem igényel ragasztót vagy hőt.

Ezeknek a meghosszabbításoknak átlagosan 6-9 hónapig kell tartaniuk attól függően, hogy milyen jól kezelik őket. Mivel a hajszálak természetes gyökereihez vannak kötve, győződj meg róla, hogy csak professzionális hajhosszabbító termékeket használsz, hogy ne károsítsa őket a fejbőr közelében. Kéthavonta ellenőrizni, korrigálni kell a mikro gyűrűs hajhosszabbításokat.

  1. Szalagos hajhosszabbítás

Ahogy a neve is mutatja, ezeket a hajhosszabbításokat ragasztószalagok segítségével ragasztják a haj szendvicsszerű részeire. Sokan kedvelik őket, mivel hagyják, hogy a természetes haj szabadon növekedjen, és nem is igényelnek hőt a rögzítéshez.

A szalagos hajhosszabbítások általában 4-8 hét múlva igénylik az újraigazítást, attól függően, hogy mennyire vigyázol rájuk. Ha jól kezeljük, ugyanazokat a hajhosszabbítókat visszahelyezhetjük a frissebb megjelenés érdekében.

Szárítás után egy speciális hajhosszabbító kefével finoman át kell ecsetelni őket. Ez segít megakadályozni a törést és hosszabb ideig fenntartani természetes megjelenésüket.

  1. LA Weave hajhosszabbítás

Az LA Weave hajhosszabbításokhoz először a természetes hajat kell sorokra osztani, amelyeken mikrokarikák vannak. A hosszabbításokat ezután tűvel varrhatjuk a sorokba. Ez a típusú hosszabbítás a legjobban a sürűbb és hosszabb hajú egyének számára működik.

Az LA Weave kiterjesztések tipikus karbantartási ideje körülbelül 6-8 hét, a maximális ajánlott időtartam 9 hónap. Ez idő után jó, ha vadonatúj friss hajat kapsz.

Hosszabb élettartam érdekében hetente legalább egyszer mélykondicionáld és hidratáld a szövést. Annak érdekében, hogy természetes hajad egészséges maradjon, győződj meg róla, hogy mélykondicionáló  termékeket használsz  a saját hajadon, valamint a hosszabbításokon egyaránt.