fbpx
 

Szeretnél gyönyörű, hosszú fürtöket? Ha elcsábultál a rövid haj divatjának és már megbántad, vagy ha egyszerűen csak nem nő meg a hajad annyira, amennyire szeretnéd, akkor próbáld ki a hajhosszabbítást!

A hosszú hajat jó móka viselni. Egy gyors klipsz és máris teljesen új külsőt kaphatsz! Finom, vékony szálú hajnak is adhatsz volument, színt adhatsz a hajadnak. Olyan gyönyörű hullámokat kaphatsz, amilyenekről mindig is álmodtál. Mindez károsodásmentesen. Hát nem csodálatos? Nem kell kémiai úton megváltoztatnod vagy tönkretennéd a saját hajadat a szépségre való törekvés során.
 
Hol lehet beszerezni a póthajat?
Míg a boltokban jelenleg nincs lehetőség, a világhálón igen. Ezer és ezer oldal árul hajhosszabbítást. Rengeteg választási lehetőséged van. Bármelyik oldalról vásárolhat emberi eredetű hajhosszabbítást. 
Sok embernek nehéz eldönteni, hogy emberi hajhosszabbítást vagy szintetikus hajat vásároljon, mások pedig valószínűleg nem is tudták, hogy van különbség!
A szintetikus és az emberi haj közötti jelentős különbség a haj tapintása és minősége!
Őszinte leszek, az emberi hajnak csodálatos tapintása van, és annyira természetesnek tűnik, hogy az emberek összetévesztik a saját hajaddal. Emellett olyan textúrája és árnyalata van minden egyes darabnak, hogy mindig van olyan szín, amely tökéletesen illeszkedik az eredeti hajadhoz. Ez egy hatalmas előny, amikor emberi hajhosszabbítást vásárolsz! Most nem azt mondom, hogy a szintetikus hosszabbítások nem tűnnek természetesnek, mert a megfelelő árnyalattal és beépítéssel ezek is zökkenőmentesen illeszkednek. Ezeknek a póthajaknak sajnos más a tapintása és a kinézete, a szintetikus hajról ismert, hogy inkább fényes és szálas érzetű. 
Miért érdemes a hosszutincsek.hu weboldalról vásárolni?
Mindenekelőtt azért, mert mi csak megbízható márkákat árulunk. Az internet tele van utánzatokkal és hamisítványokkal. Igen, az Amazonon is láthattok olcsó póthajakat, vagy akár a Wish alkalmazáson. Megértem, hogy miért találják csábítónak az ilyen akciókat. De hidd el nekem: ha túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az azért van, mert nem is igaz. 
  
A hosszutincsek.hu-nál azt szeretnénk, hogy gyönyörűnek érezd magad!  Szeretjük a vásárlóinkat, ezért csak a legjobbat adjuk el nekik.