Nem számít, hány éves vagy, az első találkozásod a számodra fontos személlyel mindig egy divatbemutató lesz, ahol igyekszel a lehető legjobban kinézni és kivételes első benyomást kelteni. Ha már a ruházatoddal is a lehető legjobban öltözködsz, a frizurádnak is illeszkednie kell a trendi megjelenésedhez! A hosszú frizurák most a legmenőbbek, de néha túl sokáig tart, amíg a hajadat ilyen hosszúra növeszted. A hajhosszabbítás lesz az egyszerű útmutató, hogy ezeket a hosszú és hibátlan frizurákat elérd.

20-as évek: Sima egyenes középső részA 20-as éveikben járó hölgyek valószínűleg még csak most kezdik az üzleti életet, és remélik, hogy feljebb léphetnek a nagyok ligájába. Mivel még új vagy a pályán, észre kell vetetned magad. Ehhez a megjelenéshez a belső Kardashianunkat idézzük meg, és a középső résszel ellátott, tűs egyenes hosszú hajat hintáztatjuk. Ez a megjelenés elegáns és sikkes, és mindenképpen feltűnő lesz. A klipszes hosszú hajhosszabbítás megadja az ehhez a megjelenéshez szükséges extra hosszúságot.
 
30-as évek: Vagány frufruA harmincas, kacér és virágzó nőknek ajánljuk ezt a "csípős" megjelenést a frufruval. Már nem vagy újonc többé, de ne ragadj le, mert nem akarsz elfelejtődni! Változtasd meg a frizurádat néhány éles frufru hozzáadásával, ez megragadja az emberek figyelmét, és látni fogod, hogy a bókok elkezdenek szállingózni. Ki tudja, talán még azt az előléptetést is megkapod, amire vártál...
 
40-es évek: Polírozott lófarokMost már meghatározó vagy, és az emberek felnéznek rád tanácsokért és javaslatokért. Ha vezető szerepet töltesz be a munkahelyeden, ügyelj arra, hogy a frizurád megfeleljen a képességeidnek. A kifényesített lófarok, a számos csíptetős pónifrizura bármelyikét használva, megadja neked azt a megjelenést, amire minden főnöknő vágyik.
 
50-es évek: Hosszú fürtökNe csak egy főnök legyél, légy egy gyönyörű főnök! Csak azért, mert te vagy a veterán, nem jelenti azt, hogy nem lehetsz a legdivatosabb az irodában. A hosszú tincses fürtök sosem mennek ki a divatból, ezért csíptess be néhány hosszabbítót, és használj egy vastag göndörítő rudat, hogy megkapd ezt a hosszú, gyönyörű külsőt.