fbpx

Nem számít, hány éves vagy, az első találkozásod a számodra fontos személlyel mindig egy divatbemutató lesz, ahol igyekszel a lehető legjobban kinézni és kivételes első benyomást kelteni. Ha már a ruházatoddal is a lehető legjobban öltözködsz, a frizurádnak is illeszkednie kell a trendi megjelenésedhez! A hosszú frizurák most a legmenőbbek, de néha túl sokáig tart, amíg a hajadat ilyen hosszúra növeszted. A hajhosszabbítás lesz az egyszerű útmutató, hogy ezeket a hosszú és hibátlan frizurákat elérd.

A 20-as éveikben járó hölgyek valószínűleg még csak most kezdik az üzleti életet, és remélik, hogy feljebb léphetnek a nagyok ligájába. Mivel még új vagy a pályán, észre kell vetetned magad. Ehhez a megjelenéshez a belső Kardashianunkat idézzük meg, és a középső résszel ellátott, tűs egyenes hosszú hajat hintáztatjuk. Ez a megjelenés elegáns és sikkes, és mindenképpen feltűnő lesz. A klipszes hosszú hajhosszabbítás megadja az ehhez a megjelenéshez szükséges extra hosszúságot.


 
 A harmincas, kacér és virágzó nőknek ajánljuk ezt a "csípős" megjelenést a frufruval. Már nem vagy újonc többé, de ne ragadj le, mert nem akarsz elfelejtődni! Változtasd meg a frizurádat néhány éles frufru hozzáadásával, ez megragadja az emberek figyelmét, és látni fogod, hogy a bókok elkezdenek szállingózni. Ki tudja, talán még azt az előléptetést is megkapod, amire vártál...

Most már meghatározó vagy, és az emberek felnéznek rád tanácsokért és javaslatokért. Ha vezető szerepet töltesz be a munkahelyeden, ügyelj arra, hogy a frizurád megfeleljen a képességeidnek. A kifényesített lófarok, a számos csíptetős pónifrizura bármelyikét használva, megadja neked azt a megjelenést, amire minden főnöknő vágyik.Ne csak egy főnök legyél, légy egy gyönyörű főnök! Csak azért, mert te vagy a veterán, nem jelenti azt, hogy nem lehetsz a legdivatosabb az irodában. A hosszú tincses fürtök sosem mennek ki a divatból, ezért csíptess be néhány hosszabbítót, és használj egy vastag göndörítő rudat, hogy megkapd ezt a hosszú, gyönyörű külsőt.

https://www.facebook.com/Hosszutincsek

https://www.instagram.com/hosszutincsek/